Сега: 0 ЛЕВА РАЗХОДИ ЗА ДОКУМЕНТИ

за-ипотечни-кредити-изображение

От 01 февруари на всеки клиент, който кандидатства и в последствие усвои заем "ВИВАКРЕДИТ ОПТИМА" в размер от 5 000 до 90 000 лева, Вива Кредит възстановява направените разходи за изваждането на документите, необходими за учредяването на ипотеката.

Промоционалното предложение е в сила от 01 февруари до 30 април 2018 г. и важи за кредити в размер от 5 000 до 90 000 лв. със срок на погасяване от 12 до 60 месеца. В срок от 14 календарни дни след одобрението за кредит е необходимо потребителите да представят необходимите документи за отпускане на заема и учредяване на ипотеката. На възползвалите се от промоцията клиенти ще бъдат покрити разходите за: Данъчна оценка, Схема/Скица на имота, Удостоверение за тежести, Удостоверение за семейно положение. 

Пълните условия вижте тук.

С ВИВАКРЕДИТ ОПТИМА  може да обедините задълженията си и да плащате една месечна вноска, да изчистите натрупани дългове или да финансирате Ваш проект. 

Кандидатствате за кредит бързо и лесно - без изискване за доказване на доход от Ваша страна и независимо от кредитната Ви история

Получавате парите до 3 дни след вписване на първата по ред договорна ипотека.

Вземи сега
  • web-broker
  • ipf